Награди

Во периодот од 9 март до 13 април, секој понеделник во 15 часот ќе бидат извлечени по 3 (три) добитници на гејминг конзоли, 3 (три) добитници на фудбалски топки, 10 (десет) добитници на маички и 10 (десет) добитници на капчиња. Вкупно ќе бидат доделени 18 (осумнаесет) гејминг конзоли, 18 (осумнаесет) фудбалски топки, 60 (шеесет) маички и 60 (шеесет) капчиња.

На 20 април во 15 часот со јавно извлекување ќе биде извлечен главниот добитник на две карти за UEFA Champions League Final Istanbul 2020, вклучително и авионски превоз и хотелско сместување за две ноќевања.

ВАЖНО: Задолжително чувајте ги вашите капачиња со испратените кодови. Без приложување на капаче со извлечениот код нема да бидеме во можност да ја доделиме наградата.